SA1b

Första och andra skoldagen avklarad!
Ny skola, nya människor och nya lärare, det är mycket nu för oss små ettor. Jag går då Samhällsprogrammet på Vadsbogymnasiet nu och igår fick vi massa information och jag träffade även min nya klass. Och idag började vi med "vanliga lektioner". Så från och med nu kommer jag vara passagerare på Buss 502. Ville bara göra ett snabbt och kort inlägg och bara uppdatera lite. Nu ska jag fortsätta kolla på Once Upon A Time.
Ha det bra!

The Ghost Train and The Watchtower


Memories

Saknar det här stället sjukt mycket. 
 
Libanon 2012 
 

Photoshoot med Waranya

Här kommer några bilder från photoshooten med Waranya! Hon ville ha några enkla fina bilder till hennes blogg och jag tycker det blev rätt bra. ;)
Hon fick agera fotograf för en liten stund hon med så jag bjuder på några bilder på mig också! Förvånande eftersom jag aldrig vill vara framför kameran utan bakom. 
Det här var första gången jag fotade porträtt, så att säga. Ni vet ju att jag fotar mest natur, landskap, close-ups osv.
Men det var kul så jag ska nog köra några fler sånna här photoshoots och så. Övning ger färdighet, so to speak.
 
Waranyas blogg hittar ni här!
 
 
 

 
Och så blev modellen fotografen och jag fick smile:a for the camera...
 
 

New In

Nu har jag fått hem min klänning som jag ska ha på mig till ett bröllop i september! Eller ja, nu och nu... 
Jag beställde och fick hem den i juli men har inte lagt upp någon bild på den eller så på bloggen. Så tänkte att jag skulle göra det nu! Klänningen är från Nelly.com.
 
 

Passion for Photography


Thursday

Blev baksugen idag så jag körde på en gammal hederlig kladdkaka! Den blev extra kladdig, vilket till början, är hur gott som helst men mot slutet börjar man må illa vilket inte är det roligaste. Men gott var det! Nu ska jag fortsätta kolla på en av de bästa action/drama/kriminal seriena ute just nu - Hawaii Five-O. Later!
 
 
Extra kladdig kladdkaka med glass, mums!
 

©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.