Wild Ones

Vädret idag är bara för underbart! 13+ grader och solsken <3
Den starka vinden är dock ett litet minus. Åh, vad jag längtar tills sommaren. Shorts och linne hela dagarna, grillningar på kvällarna och sena sommarkvällar med de man gillar allra bäst. Och för att inte tala om värmen. Jag tror att de flesta håller med mig. Annars mår jag lite lite bättre idag. Halsen gör fortfarande ont och rösten låter helt sjuk men det låter bättre än igår. Nej, nu ska jag gå ut på en långpromenad, sen ska jag hjälpa mamma med lunchen. Idag blir det hamburgare, gott!
Later!

Mirror on the wall

Äntligen fredag och vi börjar helgen med en hals som tar kål på en. Awesome. Nu ska jag fortsätta knapra på Alvedon, halstabletter och dricka en massa te med honung. Hinner förhoppningsvis hindra halsen från att bli värre och stoppa någon eventuell förkylning. Ha det bra!
Låten som har spelats väldigt mycket på mobilen den senaste tiden <3

This is a war that was lost the day that it began

Känner att den här veckan har gått lite fort! Det är onsdag redan imorgon men det har jag absolut inget emot. Torsdagen blir nog en chill-dag i skolan då vi har vinter-friluftsdag och bara ska göra olika aktiviteter. Sen är det ju bara en dag kvar tills helgen, super! Jag ska börja praoa nästa vecka på mellanstadiet så hoppas att det blir lite kul i alla fall.
Nu ska jag kolla på Top Model Sverige och dricka te <3
- Bild från arkivet -
- As their castles crumble slowly
We watch them fall
The crown slips from heads unworthy
As we gain control -

Back to school.

Hej hej!
Tänkte uppdatera lite kort nu under dagen. Sitter just nu i skolbiblioteket och har rast tills 11. Sen blir det biologi dags - genetik = <3
Slutar vid två tiden idag och sen ska jag hem och plugga på franska provet som är imorgon.
Slänger nog in ett inlägg lite senare ikväll också.
Ha det bra så länge!  :)


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Fredag!

Hade den här veckan varit en skolvecka så hade jag antagligen varit överlycklig för att det äntligen är helg. Dock var det ju sportlov den här veckan och jag hade väldigt (!) gärna velat haft lov nästa vecka också. Men vi vet ju alla att det knappast lär hända så man får ta och njuta av dessa sista dagar. Idag har jag varit en sväng till Mariestad på den årliga synundersökningen. Förutom att jag ärvt alla synfel och brytningar som alla i min familj har så var det annars ett lyckat besök då de knappt har blivit värre. Notera att jag skrev knappt.
Gick sedan in en sväng till Lindex och köpte lite smågrejer som jag behövde och så åkte vi och handlade lite mat. Åkte sedan och käkade pizza och sen drog vi hemåt igen. Just nu sitter jag och kollar på Get Smart och har precis druckit upp tekoppen. Tänkte snart ta och skriva en lista på vad jag ska köpa sen framåt våren, ny garderob osv.
Ha en trevlig helg!
- Nyredigerad bild -

QOTD - Quote Of The Day

Första dagen på lovet spenderades precis som det skulle, händelsefritt och chillt.
Nu ska jag fortsätta kolla på Navy CIS.
Ha det bra!

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind." - Dr. Seuss
B&W

Efter en hel vecka med nationella prov, förhör på första världskriget och andra läxor har jag nu tagit helg och sportlov!
Insåg idag att jag inte hade bloggat på exakt en vecka så jag tänkte att det kanske var dags för ett litet inlägg?
Det har varit mycket den här veckan så jag har varken haft tid eller lust till att blogga och jag har inte fotat på minst en vecka så. Nationella gick bra, tror jag. Det kändes helt okej så jag hoppas på bra resultat i alla fall.
Förutom allt skolarbete så har det inte hänt så mycket mer. I helgen har jag mest chillat och idag storstädade jag hela huset och ändrade lite i mitt rum. Känner för att renovera om rummet sen framåt sommaren. Köpa nya möbler, kanske måla om och köpa typ massa tavlor som jag fyller med massa bilder. Bara byta ut allt det gamla och börja om på nytt.
Och så behöver jag även köpa en helt ny garderob och massa andra saker. Får kolla upp det där lite senare.
Nu ska jag kolla på lite film och njuta av att sportlovet börjar imorgon.  :D
Peace!

- Bild från arkivet -

Sunday.

Hejsan!
Usch, gillar inte söndagar bara för att man vet att skolan börjar igen. Jaja, fem dagar kvar tills nästa helg och sportlov. Ska bli skönt med lite lov efter nationella proven i svenska som vi har på tisdag och torsdag. Lite nervös, men hoppas att det går bra. Idag har jag inte gjort ett smack, förutom att ha kollat på tv. Chill-söndag. Nu ska jag kolla på slutet av Bones och kanske få in lite franska glosor i huvudet.
Ha det bra!

Saturday.

Hej hej!
De senaste två dagarna har det varit svinkallt men ändå riktigt fint ute! Idag har jag vart ute på en långpromenad och lagat lunchen med mamma. Nu sitter jag och redigerar lite bilder samtidigt som jag kollar på Melodifestivalen. Brukar aldrig kolla på det men nu blev det så.  Bara jag som tycker att sångaren i Dead By April ser lite, bara lite ut som Orlando Bloom? Antagligen.
Ha en bra helg!

Paris 2011.

Hej hej!
Dagen har varit kort och helt okej, fick sluta tidigare så det var väldigt skönt. Annars har det inte hänt så mycket mer i min vardag och jag har inte haft lust att blogga så mycket den senaste tiden. Nu ska jag gå och fixa en kopp te och fortsätta kolla på 'Once Upon A Time'. En dag kvar, sen är det helg. Finally, säger jag bara.
Ha det bra!
Bjuder på två oredigerade bilder från Paris, Sommaren 2011.

©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.