Update - 9 dagar kvar...

Jag som hade tänkt att tillbringa sista veckan i Sverige med att göra klart massa skolarbeten och packa, får istället ligga i soffan, lite halvdöd, och ha sällskap av alvedon, halstabletter och näsdukar. Jag är nämligen förkyld, big shocker. Varje gång jag ska göra något stort/åka någonstans så ska jag alltid bli förkyld. Hatar det. Jag skulle hellre sitta i skolan och jobba än att sitta hemma och vara sjuk. Då fattar man hur jobbigt jag tycker det är med förkylningar. I alla fall, tänkte bara uppdatera lite och säga att jag lever. Jag vet inte om jag kommer kunna blogga när jag är i Libanon, beror på om jag får tag i en dator och sånt. Men förmodligen lär det komma upp lite fler inlägg under veckan/innan jag åker. Förmodligen.
Ville även säga att jag är jättesugen på äppelpaj med vaniljsås, av någon orsak. Skumt.
Aja, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Ha det bra!

Two weeks and four days.

Om två veckor och fyra dagar sitter jag i en lägenhet i Beirut och njuter av att slippa skolan. Dock kommer dagarna innan resan vara jobbiga och tröttsamma. Att ta ledigt i tre veckor från skolan på vårterminen i nian är inte det smartaste, men det är sjukt behövligt. Under de arton dagarna innan ska jag hinna med massa inlämningar, uppgifter, göra några av de nationella proven, som kommer när jag åker, i förväg och läsa inför prov som kommer efter min ledighet. Jag tycker egentligen att det är rätt dumt att plugga innan jag drar för jag kommer förmodligen glömma bort allt när jag väl är därborta och när jag kommer tillbaka kommer jag knappast ha lust att öppna böckerna och plugga. Men det måste ändå göras, för jag tänker INTE släpa med mig alla böcker och sitta och plugga på min ledighet. Hell to the no, liksom. Men nu ska jag bara köra på, försöka få så mycket som möjligt gjort redan nu, samtidigt som jag ska fortsätta med min träningsrutin, packa och göra allt annat som hör till vardagen. Sen när jag väl står i sommarstugan uppe på bergen med min släkt (och kameran såklart) och har det gött, då kan jag slappna av och inte bry mig ett smack om vad som händer i kalla Sverige. Visst, jag kommer sakna mina vänner och min säng men den här resan behövs ändå nu känner jag. Det har gått fyra år sen jag senast var i Libanon så jag vill bara komma dit nu. Nu ska jag sluta "klaga" och istället tagga.

Förovrigt har jag ju varit M.I.A i ett antal dagar nu och anledningen är enkel. Jag har varken haft tid eller lust att blogga. Designen är jag trött på så den kommer nog bytas ut snart, om jag hinner innan jag åker utomlands, annars får det vänta tills jag kommer tillbaka.

I helgen har jag inte gjort så mycket. Igår var jag på fest hos Nila och firade hennes födelsedag i efterskott. Var massa trevliga människor där, så tack för en härlig kväll!

Nu ska jag gå och göra något vettigt. Ha det bra!


16 år!

Nu har man fyllt 16 år! Eftersom vi firade en vecka innan så gjorde vi inget speciellt igår. Vaknade till söta grattis sms från vänner, gick upp och åt frukost med familjen och resten av dagen tog vi det lugnt. Sen på kvällen gick jag ner till bion med några vänner och kollade på Titanic3D. Eftersom jag är lite efter och inte hade sett original-Titanic så kände jag att det var dags. Den var riktigt bra, men självklart sorglig. Alla frågar om jag grät och ja, jag blev väldigt tårögd. Efter bion åkte jag hem och kurade ihop under täcket och kollade på TV. Så allt som allt var det en väldigt lugn och skön dag.
Påsklovet är snart slut så under de sista dagarna ska jag beställa lite saker inför resan, kolla upp sommarjobb, organisera garderoben (som ser förjävlig ut för tillfället), ut och promenera och börja plugga inför ett prov som jag har på onsdag.
Nu ska jag gå och göra något. Ha det bra :)

So let's set the world on fire

Rätt skön låt!


Safe & Sound

Påsklov and I'm lovin' it! Känner äntligen att jag kan slappna av och vila upp mig efter allt som hänt de senaste månaderna, både i skolan och privat. Under helgen har jag som sagt varit på bio och sett 'The Hunger Games', som var riktigt riktigt jävla bra. Lite smått seg i början men när spelen i filmen drog igång så blev filmen bara bättre och bättre. Ni som inte har sett den redan, gå och se den! Den är awesome. Måste erkänna att jag har blivit lite smått beroende av hela den här serien, filmen och själva skådespelarna.

Man vet att 'The Hunger Games' har tagit över ditt liv när du somnar till 'Safe & Sound' och drömmer om att vara i en grotta i arenan med Peeta. Hjälp mig.

I söndags så kom tjejerna över på en liten grillkväll, eller ja, när jag märkte att det blåste och var kallt ute, då drog jag dotter-kortet på pappa så han fick stå ute och steka våra hamburgare. Det ironiska är att det var soligt och vanligt vårväder när det helt plötsligt vände och det började snöa gigantiska golfbollar så de fick springa in under altanen med grillen. Annars var det en kul kväll.
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och sen på GCB. Chill-tisdag är ordet. Ha det bra!
Taylor Swift feat. The Civil Wars - Safe & Sound /Soundtrack från 'THG' <3


©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.