Good Life

Hej hej!
Ber om ursäkt för den urdåliga bloggningen (?) den senaste tiden men jag har haft fullt upp med jobbet! Förra helgen så hade sommarfestivalen HÄR! i Gårdsjö premiär. Under tre dagar har jag träffat massvis av nya människor, jobbat med allt från att bära bänkar till att plocka iordning från kvällen innan till att fotografera en massa. Det har varit en upplevelse kan jag säga! Men nu är det slut med sommarjobbandet för i år. 
 
Ville även bara säga att jag fortfarande lever och att jag ska försöka bli bättre på det här med att blogga. 
In other news, jag har renoverat mitt rum! Brorsan och jag målade om rummet och satte upp de nya möblerna så nu är det viktigaste på plats. Nu saknas bara smågrejer lite här och där så blir det perfa! Ni ser, jag har hunnit med massa! Nu måste jag kila iväg! Ska se om jag hinner kolla igenom alla 400+ bilder som jag tog på festivalen tills imorgon och lägga upp några då.  
 
 Den här låten är inte bara grymt skön, musikvideon är också väldigt inspirerande.
 

Stars and Bars <3

Gissa vad jag hittade i brevlådan idag? Mina nya ubersnygga converse! Efter att ha letat som en galning över hela nätet efter de här rackarna, fick jag en dag ett mejl från junkyard där det stog att de hade kommit in! Tidigare hade jag bara hittat i storlek 41-45, alltså herrstorlek men till slut fann jag de i storlek 37,5, alltså storlek 5. 
Skorna hittar ni här. Värt!
 
 
 
 
 

Tidsinställt...

Om det här vädret bara kunde skärpa till sig och ge oss varmare temperaturer någon gång! Det känns inte som att det är sommar. På förmiddagen är det mulet, sen blir det lite soligt, på eftermiddagen börjar det spöregna och åska, sen blir det soligt igen. ?!??!!?. Blir seriöst galen snart!
 
Just nu är jag i Hova och jobbar på Riddarveckan. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg. Jag håller i alla fall på och marknadsför HÄR! som vi/kommunen har anordnat. Jag har redan skrivit om detta förut på bloggen, men HÄR! är en sommarföreställning, mini-festival och hemvändardag som kommer att gå av stapeln i Gårdsjö,Tiveden. Datumen är 27-29 Juli. Be there!
Bland annat så kommer bloggaren Hanna Widerstedt och Jessica Rasmussen (från Big Brother) vara där. Hanna W ska live-måla och Jessica håller i en Eld-show!
 
För mer info och biljetter, besök: www.sommarfestivalenhär.se  
 
 

Nature


The Bang Bang Club

Kom hem för ett tag sen från Laxå! Jag, mamma, pappa, farmor och bror min åkte till bowlinghallen där och spelade lite. Sen åt vi lite käk på resturangen där och sen åkte vi hem igen. Vi firade nämligen mammas och pappas bröllopsdag, 22 år! Så stort grattis till er! <3

Vill även påpeka att jag är grym. För någon som aldrig hade bowlat nånsin i sitt liv och få en strike på andra försöket, det är ju ändå riktigt bra! ;)
Dock vann jag inte. Det gjorde min bror.

Kollade precis på en film som heter The Bang Bang Club (The Hidden War). Har bara en sak att säga om den filmen. Sjukt bra. Den är riktigt riktigt bra, så jag rekommenderar den varmt!
Den handlar om fyra krigsfotografer som riskerar sina liv och använder deras kameror för att berätta för världen om våldet i samband med de första fria valen i post-apartheid i Sydafrika. Denna film är baserad på verkliga händelser. Som sagt, sjukt bra film.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Alla verkar vara på Törebodafestivalen så jag är nog forever alone idag/ikväll.


HÄR!

Tycker att DU ska kika på den lilla reklamfilmen nedan!


Detta är, som jag har nämnt tidigare, det jag jobbar med under sommaren. Och jag kommer även vara med och fotografera under festivalen.
HÄR! är en sommarföreställning, mini-festival och hemvändardag i Gårdsjö, Tiveden. För mer info och biljetter: www.sommarfestivalenhär.se

Are oranges called oranges because they are orange in color, or is the color called orange because oranges are orange in color?

Måndag igen då!
Igår var jag bara hemma och chillade. Satt och kollade på tv/film i princip hela dagen på min nya underbara tv. :D
Idag har jag ju jobbat, sen när jag väl kom hem så käkade jag och sen gick jag ut på en liten promenad med mamma och en vän till henne. Nu har jag jättetråkigt och känner att det här inlägget har blivit ett sånt där jobbigt "idag har jag"...
I alla fall, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite i Elle tidningen. Ha det bra!
(Apropå rubriken - Ja..., vad ska man säga? ;))

©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.