It's Friday!

Så himla skönt! Dock något som inte är lika skönt är att vara förkyld. It's official, jag har blivit smittad. Efter att minst 75 % av alla på skolan varit sjuka + att de flesta av mina kompisar har varit/är sjuka + att min mamma har varit sjuk leder till att jag hamnade mitt i smittzonen. Yay. Satt häromdagen och tänkte glatt för mig själv: Grattis lilla Clautidia, du undvek en förkylningsperiod! Du som brukar vara den som alltid blir sjuk först och flest gånger. I think I jinx:ed it.

Aja, bloggen har varit noll aktiv på ett tag men det blir så. Annat att göra och noll inspiration är orsakerna. Ja, kanske borde berätta lite vad jag har haft för mig. Förra helgen så var jag på Insparken, det var trevligt sällskap och sånt så kvällen blev bra ändå. Sen har jag haft skolan och annat så det har rullat på. :)

Igår hade vi 2 ½ timmes hål så jag, Jesscia, Linnea, Frida och Frida (ja, det ska vara två Fridor ;)) drog till Café Ströget, fikade och pratade. Mysigt värre! Jättemysigt ställe också, de hade till och med gosiga filtar och allt! Plus att maten där var riktigt god också.

Idag hade jag sovmorgon men eftersom jag pendlar så blir det ändå bara en timme extra sömn, men man tar vad man får! Nu ska jag ta och dricka min stooora kopp med te och honung och sen knarka alvedon och halstabletter, samt fortsätta kolla på Charlie's Angels.

Hoppas ni har en härlig helg, trots vädret!

Tuesday Morning

Upptäckte att jag inte har bloggat på över en vecka så tänkte uppdatera lite. Skolan går väl bra, man känner sig mer bekväm nu med allt och alla. Börjar få lite mer koll på schemat som varierar jämna och ojämna veckor. Just nu sitter vi och har Medier, Samhäller och Kommunikation. En kurs som jag faktiskt gillar och tycker är intressant. Och det bästa av allt - vi slutar 13.15 idag! Awesome. Dock kommer inte min buss förrens 14.10, men det gör inte så mycket. I lördags var jag på min kusins bröllop i Stockholm! Det var en grymt rolig kväll, önskar all lycka till brudparet! Nu borde jag fokusera på genomgången så måste kila. Ha det bra!

You're holding in your hands the two halves of my heart

 En av låtarna som spelas i full gång på mobilen för tillfället. Grymt bra!
 
 

©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.