Saturday.

Idag har jag spenderat hela dagen i Örebro med familjen. Vi åkte till IKEA för att inhandla nya möbler och sånt till mitt rum som vi ska renovera i sommar! Riktigt taggad inför det. Vi åkte även förbi Elgiganten och hämtade upp min nya platt-tv så jag är riktigt nöjd med dagen! Imorgon har jag inget planerat så vi får se hur dagen blir.
Nu ska jag gå och titta på film. Ha det!

- Bjuder på en bild från skolavslutningen. Jag är tjejen i glasögon, om ni nu inte redan visste det ^^ -


<3

Fortfarande grym.Ny design, tre nya och sommarjobb...

Hej hej!
Som ni ser så har jag bytt design, igen! Jag hoppas att bloggen ser mer intressant ut nu. Jag känner att jag kommer att få mer lust att blogga nu när jag har en ny design. Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker om den nya designen! Vore tacksam för feedback! Nu är allt i princip klart, jag ska bara försöka fota självporträtt någon dag snart och byta ut miniatyrbilden på vänsterspalten. Sen funderade jag på om jag skulle lägga in massa miniatyrbilder på vänstersida, under spalten. Det får jag återkomma till.

Den här veckan började jag i alla fall sommarjobba. Jobbar som PKU (Piccolokulturutvecklare) 2012, där vi är en grupp ungdomar som jobbar med ett team från kommunen och föreningar för att anordna en minifestival, sommarföreställning och hemvändardag i Gårdsjö som vi kallar för HÄR!. Där kommer det även finnas live-band, kareoketävling, mysigt kaffetält och massa andra aktiviteter, för både stora och små. Hittils har det gått super och jag tror att resultatet kommer bli grymt så jag tycker verkligen att ni ska gå in på hemsidan, läsa lite mer info om detta och boka biljetter till dig, din familj och dina vänner: http://www.xn--sommarfestivalenhr-1tb.se/

Nu ska jag gå och kolla klart på So You Think You Can Dance.
Ha det bra, så hörs vi snart igen!

- Kompenserar bristen på inlägg denna vecka med tre nya bilder -Ny design + fyra nya...

Som ni säkert har märkt så har bloggen fått en ny design! Det är kanske inte världens snyggaste men det får duga tills vidare. Headern verkar inte visas så det är väl det enda som vi behöver kolla upp, och sen så vill jag ändra på den där miniatyrbilden på vänstraspalten. Och kanske lägga till bilder längs hela den sidan? Det är min kära bror som har fixat allt eftersom jag inte pallade så, tack bror!
Nu när det är sommarlov hoppas jag på att kunna uppdatera oftare och med många fler bilder. :)
Nu ska jag gå och laga lite käk, ha det bra så länge!

- 4 nya -
I'm back!

Efter att inte ha bloggat i över två månader så är jag tillbaka. Förra gången jag skrev här så höll jag på och packa inför min Libanon-resa och jag hade fullt upp med massa annat. Jag hade tänkt att blogga mer när jag var i Libanon för då skulle jag ha haft mer tid men så blev det inte. Jag tog inte med mig datorn och jag fick inte tag på en därnere så det blev som det blev. När jag kom tillbaka till Sverige efter tre underbara veckors semester så blev det fullt ös igen. Dagarna fylldes med skolarbete och annat så jag hann aldrig sätta mig ner och skriva något vettigt inlägg. Sen så började man räkna ner dagarna till sommarlov och sista veckan i grundskolan bestod av Båttur ut till Vänern, Göteborg, Liseberg, Klassens Dag, Pooldagen och till sist blev det skolavslutning. Dagen efter skolavslutningen var det dags för Skara Sommarland och Sista Natten Med Gänget. Nu är det sommarlov (!) och nästa vecka börjar jag jobba som PKU 2012 (PiccoloKulturUtvecklare). Det ända som kan bli bättre nu är att det blir lite varmare!

Men nu är det här med bloggen. Som ni säkert har märkt så har bloggdesignen fått fnatt. Min header syns tydligen inte längre och allt ser bara rörigt ut. Jag har försökt fixa detta men har nu gett upp kampen mot kodmallarna. Det vill inte funka så jag tänker bara byta ut hela designen helt enkelt. Frågan är bara till vad. Håller på och letar efter en ny design just nu så det är väl bara en tidsfråga. Ni får hålla ut, simple as that.
Nu tycker jag att inlägget börjar se ut som en uppsats så jag säger hejdå, for now.

- Måste redigera lite nya bilder nu känner jag, så ni får nöja er med en från arkivet ;) -


©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.