My three words have two meanings

Lego House av Ed Sheeran, så fin låt! Älskar den, en riktigt sådan där smoothie. Vad har jag gjort idag då? Jo, inget.
Har haft en chill-dag där Gossip Girl och lite chips förgyllade min tisdag. Annars har jag inte gjort så mycket. Jakten efter den nya ultimata mobilen har kommit långt och jag tror faktiskt att jag har bestämt mig. Men, jag säger inget än.
Nu ska jag kila iväg och göra en kopp te och fortsätta kolla på Hart of Dixie.


Höstlov!

Hur skönt som helst! Efter en galen vecka med prov och inlämningar kände jag en enorm lättnad i fredags när jag skickade iväg min sista inlämning. Nu väntas sovmorgnar och bara allmänt chill-mode. Fast lite saker måste man ändå hitta på.

I fredags drog jag och några kompisar till Höströjet på KG 5 och hade en rolig kväll och firade att ja, vi äntligen hade lov! Stannade dock inte så länge för alla hade planer på lördagen och skulle upp tidigt, men det var ändå en härlig kväll.
I går åkte jag, mor och far till Marieberg och handlade både mat och shoppade lite annat. Hittade för en gångs skull exakt de sakerna jag behövde plus lite till. Eftersom min skolväska som jag har haft i typ tre år? gått sönder så kände jag att det var dags att köpa en ny. Så det blev en ny sån, en träningsväska, som jag kan använda de dagar vi har idrott i skolan så slipper jag bära två olika väskor för alla mina grejer, hårprodukter, en ram till mitt skolfoto och en fars-dag present till pappa!

Idag har mest varit en chill-dag. Vaknade, åt frukost och har varit ute och fotat. Vaknade av att solen lyste in genom persiennerna och när jag tittade ut såg jag massa frost. Så nu har jag laddat upp med massa bilder som ska redigeras lite och sånt. :) Senare ikväll ska jag på bio med Sara som jag inte har träffat på flera veckor (om inte mer) så det ska bli jättekul! Rullen blir nya Bond-filmen Skyfall.

Hoppas ni alla har det bra där ute i höstmörkret!

Monday

Måndag igen!

Alltså, det var inte förrens igår jag insåg att jag inte hade bloggat på flera veckor! Tiden går så snabbt just nu och det är redan oktober! Helt sjukt. Vad har jag gjort då under den här tiden? Låt mig se... Jo: vakna, buss, skola, buss, hem, äta, plugga, sova. Och så samma sak dagen därpå och dagen därefter. Haha, nej men ungefär så känns det i alla fall.

Idag har vi inga lektioner så jag vaknade imorse helt utvilad. Hur skönt som helst. Nu ska jag gå och käka lite och sen fixa mig lite grann. Om vädret håller så tänkte jag gå ut och ta lite höstbilder med en kompis. Har i princip inga "färska" bilder och jag har inte fotat på jättelänge så nu är det dags! Håller tummarna för att det inte ska börja regna eller bli för mörkt!

Vi hörs!

- Imagination is more important than Knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world. -


©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.