Monday

Måndag igen!

Alltså, det var inte förrens igår jag insåg att jag inte hade bloggat på flera veckor! Tiden går så snabbt just nu och det är redan oktober! Helt sjukt. Vad har jag gjort då under den här tiden? Låt mig se... Jo: vakna, buss, skola, buss, hem, äta, plugga, sova. Och så samma sak dagen därpå och dagen därefter. Haha, nej men ungefär så känns det i alla fall.

Idag har vi inga lektioner så jag vaknade imorse helt utvilad. Hur skönt som helst. Nu ska jag gå och käka lite och sen fixa mig lite grann. Om vädret håller så tänkte jag gå ut och ta lite höstbilder med en kompis. Har i princip inga "färska" bilder och jag har inte fotat på jättelänge så nu är det dags! Håller tummarna för att det inte ska börja regna eller bli för mörkt!

Vi hörs!

- Imagination is more important than Knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world. -
Kommentera här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback

©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.