Three from Paris

Hallojsan!
Efter en vecka fylld med prov och läxor så har jag för första gången på flera dagar satt igång datorn och redigerat lite bilder. Tre nya från Paris-resan i somras.
Känner att tiden har gått väldigt fort. Snart är det april, och sen är det typ bara två månader kvar tills sommarlov! Det har gått riktigt fort.
Nu har jag tagit helg och även ett efterlängtat påsklov. Under lovet måste jag kolla upp det där med sommarjobb och höra runt lite på de få platser som finns i denna lilla by om de vill anlita lilla mig under några veckor. Hoppas jag hittar ett, vill verkligen jobba och tjäna ihop lite erfarenhet och såklart, lite fickpengar. Imorgon ska jag till stan med mor och far och storhandla och på kvällen ska jag på bio med en vän som jag inte har träffat på länge, så det ska bli kul. På söndag kommer några tjejkompisar förbi på en liten grillkväll, om vädret tillåter det. Jag fyller ju 16 nästa fredag och alla är upptagna hela veckan så våra scheman passar inte ihop. Därför firar vi en vecka innan. Fullbokad helg, rent sagt. Nu ska jag gå och hitta på något. Adios!

Update.

Jag vet att jag har varit M.I.A i ett antal dagar nu, men det har varit mycket den här veckan så jag har inte ens haft tid att slå på datorn och blogga/redigera bilder. Den här veckan har varit halvtbra/halvtdåligt. Men nu är det helg, då kan man vila upp sig och ta nya tag inför nästa vecka. Är ju bara en vecka kvar tills påsklovet. Inte nog med det, så fyller jag även 16 bast! Så då har man något att längta till medans man pluggar på biologiprovet och läser bok inför en redovisning.
Så, vi får se när jag kommer igång med bloggen igen. Det kanske blir lite fler inlägg under helgen då jag inte har något planerat. Nu ska jag fortsätta kolla på Vampire Diaries och kika i nya HM katalogen.
Hejsvejs.

Politik.

Det är sjukt hur hela världen styrs av makt och pengar. Alla är hungriga efter makt. Beroende. Så pass mycket att de skjuter mot sin egen befolkning eller hjälper ett land som inte behandlar sina medborgare rätt, bara så att de slipper hamna i krig med någon annan. Jag mår illa av sådana människor. Det har ju varit såhär ända sedan begynnigens tid och det blir bara värre och värre för varje dag som går. Är det verkligen det bästa för världen? Att jordens befolkning bara vill åt makt och pengar, det har vi flera exempel på. Det är inte konstigt att världen är som den är idag. Alla tävlar mot varandra och ska ha makt. Makt, makt, pengar, makt, pengar. Bullshit, säger jag. Är inte saker som hälsa, lycka osv bättre? Förstår inte hur ledare i världen kan sova gott om nätterna efter allt de gör.

Lite sådär djupa tankar jag brukar ha mot kvällstvisten då jag egentligen är supertrött, men då hjärnan gillar att gå på högvarv. Nu ska jag kila iväg och göra något. Hejsvejs!
Och såhär såg jag ut idag.

Long Time (acoustic version)

Så jävla bra <3


Sunday.

Vädret den här veckan har varit helt galen. Ena dagen snöar det, nästa dag är snön borta och det är soligt ute. Vafan?! Aja, kan inte direkt klaga på vädret just nu. Vad har jag gjort den här veckan? Jo, inte ett skit. Eller jo, tillbringat den mesta tiden i skolan och haft prov/läxor att ta hand om. Sånt som jag låg efter i när jag var sjuk. Och igår så åkte jag, mamma och pappa till Örebro för en heldags-shopping. Pappa gick in till "verktygsaffärerna" som jag kallar det men mamma och jag valde att hoppa in till Marieberg istället. Eller ja, inte hoppade men ni förstår. Det blev en lyckad shoppingtur och jag hittade flera saker som jag inte har orkat ta kort på och lägga upp här (för det brukar man väl göra?). Idag har det varit lugnt och jag har mest hållit på och läst i min nyinhandlade bok: Photoshop-recept, som var en av de saker som köptes igår. Väldigt bra bok måste jag tillägga. Rekommenderas till fotointresserade som vill lära sig mer om hur man får till ubersnygga effekter i Photoshop.
Nu ska jag krypa in i sängen och kolla om det finns någon film att titta på på tv.
Ha det bra!
Ge mig sommar!

Monday night.

Med brist på ointressanta saker att berätta om så kommer nu en liten kort lista på saker jag stör mig på:

- Folk som ska hacka på en angående varenda liten status/åsikt man skriver på Facebook. Alla har rätt till sin egen åsikt. Deal with it eller bläddra vidare.
- Folk som lägger ut "dagens outfit" bilder på sig själva på bloggen där de har haft blixten på och stått framför en smutsig spegel så man ser knappt 25 % av kläderna.
- Folk som går sakta framför en på stan. Ni vet, det finns alltid "de personerna", varje sig vilken ålder de är i, som alltid ska gå sådär extremt sakta, nästan i slow motion och diskuterar vilt så man känner sig som en idiot om man avbryter de helt plötsligt och säger: Ursäkta, kan vi få komma förbi?. Ibland känns det som om vissa gör det med flit.
- Alla de där onödiga cheesy kärleksstatusen (som är en berättande kärlekstext/dikt eller som en kärleksnovell) som alla lägger upp på FB. Ja, och det är inte så att det är något som de bara gör en gång, utan flera flera ggr. Liksom, vi fattar.
- 12-åringar som tror sig vara äldre än vad de egentligen är. Sminkar sig som en 9:a/gymnasieelev, beter sig som om de kan allt och att de bara inte kan ha fel, anstränger sig lika mycket som högstadieelever på att fixa sig (ex. inför skolfoto), har en massa dyra kläder, iPhone/iPad och ändå klagar de på allt och så den klassiska "mina föräldrar förstår inte mig" blablabla. Nu säger jag inte att ALLA är såna men jag har sett flera stycken såna här personer i mina dar. Enough is enough. Vad har hänt med dagens ungdomar/framtida ungdomar? The world is seriously fucked up.

Nu ska jag kolla färdigt på NCIS och sen gå och lägga mig.
Ville bara skriva av mig lite tankar jag brukar tänka ibland. God natt! :)

"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving." - Albert Einstein

P.g.a sjukdom och andra saker så har bloggen stått still den senste tiden. Men nu ska jag försöka börja skriva som vanligt igen. Under veckan har jag praoat hos 3-4:erna på mellanstadiet så förutom det har det inte hänt så mycket mer. Mamma hade även köpt lite nya ringar till mig som var jättefina så, tack mamma! Annars har jag inget mer att berätta. Hade tänkt plugga på lite grejer under praoveckan då jag annars inte hade något bättre för mig men nu blev det inte så. Blev jättesjuk förra veckan och har fortfarande inte blivit helt frisk än. Men nästan! Så nej, jag har inte varit särskild taggad över att öppna matteboken och räkna rymdgeometri. Förhoppningsvis får jag något gjort denna vecka. Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på The Proposal som går på 5:an och sedan gå och lägga mig. Tillbaka till verkligheten imorgon. Ha det bra!

Och angående rubriken, den mannen var verkligen ett geni.
- Beklagar för den dåliga mobilkamera kvalitén, bild på ringarna + månadens nummer av Shoot Magazine (fototidning som förövrigt är awesome) -

©2012 - All Rights Reserved

Design: Jwaked


OBS

Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och det är inte tillåtet att kopiera utan att fråga, och om tillstånd godkänns så ska du hänvisa källa, dvs mitt namn och blogg.